12 mars 2011

Besöket!

Ja, då har besöket varit här och åkte hem igen. De hade med sig en jättefin MonsterTruck till William, den var i trä så det ska förhoppningsvis hålla en stund:-) Tack så mycket för det:-) Han tyckte mycket om den:-) De hade köpt med sig Vaniljbullar, så det gottade vi oss med, William fick också en bit, det blev lite väl söligt, men han tyckte om det i alla fall, sen så blev det bad för hans del. Det tackar han aldrig nej till:-) När man frågar om han vill bada så springer han direkt fram till toalettdörren och han hade gärna öppnat den om den inte var låst. Sen så springer han fram till badkaret och står där och hoppar:-)
Sen när han badat färdigt och man tar upp honom så skriker han lite, vill ju så gärna bada mer. Och sen så ska man kamma honom, då får han en hårborste och ska borsta håret:-) Han är för söt:-)

Henriks bror Tommy och hans fru Estela var också här en sväng. William blir så glad när de kommer:-) Men han blir ju glad när det kommer folk för det mesta:-) Är inte speciellt blyg heller:-)

Men han var så trött så han fick lite kvällsmat, eller lite och lite....Två stora portioner med yoghurt och rispuffar, vilket han älskar och är det lättaste att ge honom när han är trött:-) Sen så var det bara att gå in och lägga honom. Så han sov före 19:00.
Hoppas han sover bättre inatt. Hoppas på fint väder i morgon för då ska vi ut med Tommy och Estela med barn och leka. Inte dumt att han kan vara ute och springa av sig lite.

Vincent åt en hel portion med banangröt klockan 18:00, så förhoppningsvis så klarar han sig fram till 21:30 då det blir kvällsmat för hans del, sen så ska han sova gott hela natten förhoppningsvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...