04 februari 2011

Jag är så trög numer när det gäller bloggandet!

Ja, det kan man ju minst sagt säga.....Det händer ju så mycket när man har 2 små. William somnar ju som regel före 20:00 om kvällen och då är man ju så trött själv, så man orkar ju inte att blogga.

Vi har ju i alla fall (som de flesta vet) bestämt oss för att flytta till nord-Norge, till mina hemtrakter. Ska säga upp lägenheten nu i februari. Så har man ju 3 månader på sig. Den 30:e maj så är det bye bye Lysekil och bye bye Sweden.

Har redan sagt upp telefon, internet och digital-tv. Så från och med den 7 april har vi ingen hemtelefon och inget internet. Undrar hur det ska gå?
Ja ja, kommer säkert gå fint, då är det ju så fint väder så då är man ju ute så mycket ändå. Min mobil är så gammal, så det finns ju ingen facebook i den. Ja, jag ska köpa ny mobil, men det blir ju inte förrän vi flyttar till Norge när vi ändå ska ha nya nummer.

I morgon blir William 15 månader, han är ju stora killen nu. 12 tänder har han redan fått. Han är 82,5 cm lång och väger 13 kg......Vincent är 2,5 månad och 57,5 cm lång och väger 5,5 kg. Kollade i Williams BVC-bok, han var 0,5 cm kortare och nästan 1,5 kg tyngre än Vincent när han var lika liten.
Den 22 februari ska vi till BVC igen och då är det 3 månaders vaccinet som gäller. Hoppas inte han reagerar mer än det William gjorde. Han blev bara lite hängig och gnällig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...