15 juni 2010

Lekdejt...

Ja, nu är det dags igen:-) Ja, vi försöker ju träffas så ofta det går. Hittills har det varit 1 gång i veckan:-) Hoppas det fortsätter med det. Är ju så kul att se barnen växa upp tillsammans:-) Och sen så har ju en annan fått nya vänner och lärt känna helt underbara människor som jag hoppas man kan fortsätta ha kontakten med:-)
Idag ska vi hem till Anna och lille Love. Hon ska bjuda på fika hemma hos sig idag. Dit kommer ju även Jenny och Elliot, Jenny skulle ha med sig sina bonusbarn också (Oliver och Annie). Veronika och Theo kommer också:-) Och Annika och Amanda:-)
Vet inte om Camilla och lilla Jenny kommer. Det får vi se. Är ju så roligt att träffa alla söta små barn och deras trevliga föräldrar:-)

I söndags den 13:e juni var vi hemma hos Jenny, Robert och lille Elliot på lunchgrill. De hade gjort jättegoda hemmagjorda hamburgare:-) Sen så hade Anna gjort rabarberpaj som hon hade med sig. Det var jätteroligt eftersom papporna var med också. Alla utom 2 som hade fått förhinder och inte kunde vara med just då. Men det kommer väl fler chanser:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...