27 oktober 2009

Att sätta igång förlossningen...

Nu har jag googlat och hittat en massa olika knep på hur man skulle kunna sätta igång förlossningen.
Men allt jag kom fram till är ju att det är myter allt ihop. Det fungerar bara om kroppen är redo för en förlossning. Det stämmer på många, men då har ju kroppen som sagt varit redo för det. Det bästa sättet är helt enkelt att vänta tills bebisen känner sig redo för att komma ut.

Det sägs ju att sex ska fungera. Men då är det ju som någon skrev i ett inlägg att borde man inte få barn allt för tidigt om det skulle fungera. Någon skrev att man ska äta färsk ananas. Det är ju visserligen gott, men jag förstår ju inte hur det skulle fungera.
Där fanns recept på en mirakeldryck som sägs hjälpa också:

1,5 liter vatten
2 pressade citroner
2-4 matskedar honung eller lönnsirap
2 matskedar färskriven ingefära
2 teskedar cayennepeppar

Det ska blandas väl och drickas kallt. Man ska dricka hälften och om inget händer så ska man dricka resten efter ett dygn. OBS Starkt....

Låter inte speciellt frestande. Det borde väl egentligen fungera med stark mat då. Men borde då inte alla asiater föda allt för tidigt?

Andra saker som sägs fungera är ju att:

* Gå mycket
* Städa
* Tvätta fönster
* Ricinolja (kan skada barnet)
* Vaxa bikinilinjen
* Åka rutschkana
* Rida
* Akupunktur
* Stimulera brösten
* Massage av hälsenorna
* Kålsoppa
* Hallonbladste eller färska hallon
* Baka bullar

Vet visserligen inte om man skulle orka prova allt, och med foglossning så är det ju vissa saker som man inte orkar. Men samtidigt så vill man ju få ut den lille man bär på. Man är ju nyfiken på att se vad det är för något som gömmer sig där inne:-) Och hur den ser ut:-)
Läste också att pojkar gärna stannar där inne längre än flickor.

Jaja, den kommer väl när den känner sig redo för det. Ska till bm i morgon och då får vi ju höra vad hon har att säga....

2 kommentarer:

  1. Förstår att du längtar just nu, en något konstig längtan måste det vara, du vet ju egentligen inte VEM det är du längtar efter bara att det är NÅGON... Vilket kön?!?!? Spelar ingen roll, huvudsaken är att hon/han har 10 fingrar å 10 tår å mår prima!!! Men med sånna föräldrar som er så kommer det att bli en tös eller pöjk som kommer att vara frisk som en nötkärna!!!
    Jag håller alla tummar jag har för att allt ska gå bra!!!!
    Massa kramar från din vän Linda.

    SvaraRadera
  2. Tack vad du är gullig:-)
    En tös hoppas jag inte det blir....Ingen norsk tös i alla fall...hehe....Tös på norska är ju det samma som en Hora....hehe....Men det hade gärna fått bli en liten flicka. Men det spelar ingen roll ändå. Nu är ju 5 års väntan snart över, så vad gör väl egentligen en vecka eller 2 till?!
    Det är ju ett litet underverk oavsett:-)

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...