21 december 2008

Några dagar sedan sist

Ja, nu är det ju som sagt några dagar sedan jag senast bloggade. Det har ju egentligen inte hänt så mycket, men det är väl ändå dags att skriva några rader här inne.

Har visserligen varit på julbord med jobbet. Det var jättetrevligt. Sen så har vi gjort pepparkakshus med några grannar och deras barn. Annars så har jag jobbat. Är ledig fram till tisdag, men ska jobba igen på onsdag, på självaste julafton.
På julafton, som för övrigt är om 3 dagar, ska jag jobba 3 timmar och sen så ska vi till Henriks ena bror och äta både lunch och middag. Det ska bli trevligt, ser fram mot det. Synd bara att deras dotter inte är hemma. Men jag är säker på att hon får en fin jul nere i Brazilien där hon är nu. Familjen som hon bor hos verkar ju vara väldigt bra och snälla mot henne.

Vad har vi gjort för att förtjäna de snälla grannar som vi har?
Ja, det kan man ju fråga sig.
En av dem kom igår kväll och lämnade några julklappar till oss. För hon sade att vi har varit så snälla och passat hennes hund. Men vi har ju redan fått för det. Och för den delen så är det ju bara trevligt.
Sen så har vi några andra grannar som köper en massa saker till oss fast vi är villiga att betala för det. Men de ska inte ha något för det, säger dem.
Vad ska vi göra med dem? Visserligen är det ju underbart att ha bra grannar. På måndag eftermiddag så ska vi fira en liten jul med dem. Med lite julmat och sådant som hör julen till.
Det ska bli kul. De har ju också världens sötaste söner. Kevin och Dennis.
Här kommer en bild på dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...