19 november 2008

Kalas...


Gilbert

I eftermiddags så var vi hemma hos Gilberts matte och firade hennes 34-års dag. Det var jättemysigt. Det var jag, Henrik, hennes dotter och hennes kille, hennes särbo och så var hennes föräldrar där. De är verkligen jättetrevliga allihopa:-) Så vi hade jättemysigt.

Hon bjöd på smörgåstårta och lite annat smått och gott. Det är så himla kul att kunna umgås med sina grannar på ett så bra sätt. De bor ju bara en trappa upp. Gilbert hade fått ett tuggben för att han inte skulle tigga. Men det är klart, han är ju hund, så försöka ska han ju alltid. Men det måste jag säga att en så väluppfostrad hund som honom det finns inte. Han är ju bara 8 månader.
Säger man till honom att gå och lägga sig så gör han det, utan några som helst protester.
Nu till våren så ska hon börja träna spår med honom:-) Det kommer säkert bli jättebra. Han är ju så duktig redan. Han drar lite smått när man är ute och går med honom, men vilken hund på 8 månader gör inte det. Jag har varit ute och gått med många hundar. Och det kan jag ärligt säga, att han drar ingenting om man jämför.

Ville egentligen bara tala om hur trevligt vi hade i kväll, men det blev lite mer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...