07 oktober 2008

Det är ju sjukt.....

10% av alla våra skattepengar går alltså till Scientologrörelsen. Varför ska vi betala det? Det är alltså 10 000 000 kronor om året som går dit. Det är pengar som kunde läggas på mycket annat för att alla ska får det bättre här hemma. Tänk om staten bara hade tagit en liten del av de pengarna och lagt på den förfärliga skolmaten, så att den hade blivit bättre, mer vitaminer och annat.
Sen kunde de ju lagt en liten del så att alla papperslösa flyktingar hade fått fri läkarvård precis som vi har.
De kunde sett till så det finns tillräckligt med personal både på dagis, skola och inom äldreomsorgen. Nej, det ska de i stället dra in på. Vad är det för ett värdigt liv man får när man hamnar där själv. Ingen som har tid att sitta ner och prata med en. Allt ska gå så himla fort, man hinner ju knappt duscha. Har man lite tur så får man duscha en gång i veckan.
Det är så man kan bli förbannad.
Se bara på de äldre som bor ensamma och har hemtjänst. Hemtjänsten kommer och ser till så de får sina mediciner och att de har ätit. De kan i vissa fall gå och handla åt dem, men med lite tur så kan de äldre få gå med, kanske ända gången de kommer ut. Men när de drar in på personalen så får de ju inte ens det.
Sverige klassas ju ändå som ett välfärdsland, men jag skulle vilja veta var den välfärden är.
Det finns nästan inga läkare heller, de drar ju in på det med, så om man måste till akuten så blir man sittande där och vänta i flera timmar.

Nej, pengarna som man "skänker" till Scientologrörelsen, som för övrigt klassas som en sekt, så borde de ta de pengarna och se till så vi får det bättre.........
Och varför ska vi ligga och betala för att pedofiler och andra sexbrottslingar och mördare m.m får ha det bra i fängelserna, vi ska även betala för dem när de kommer ut från fängelserna. Det är ju så himla sjukt, hela systemet.

Nu har de ju även haft uppe till diskussion om det är rätt att pedofiler och andra sexförbrytare ska få ha skyddad identitet. Jag säger bara nej på den saken. Hur många av dem är engångsförbrytare? Ingen, alla begår fler liknande brott. Så gör som de gör i Amerika, sätt ut en bild på dem, med namn och adress. Jag skulle ju inte vilja bo granne med någon pedofil eller sexförbrytare den dagen jag får barn.
Varför ska det hållas så hemligt?

Oj, detta inlägget blev långt, men var bara tvungen att skriva av mig lite.....

2 kommentarer:

  1. Ja, det är verkligen sjukt att våra skattepengar slösas på detta sätt.
    pedofiler och mördare får inte bara skyddade identiteter, de får nya identiteter och bidrag på upp till 400 000 kr i omstartsbidrag också..
    nu skall stödet till kriminella utökas ännu mera.
    jag skrev om det i ett tidigare inlägg på min blogg.
    http://kartbarn.blogspot.com/2008/09/ironi-ver-dagens-nyhet.html

    SvaraRadera
  2. Nej, det är ju inte klokt. Tack för länken ska in och läsa det nu:-)

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...